Bel ons nu: +32(0)479215005

Email: info@qualitygames.be

Winkelwagen

Er zijn heel wat gelegenheden waarbij een tafelvoetbal voor leuk tijdverdrijf kan zorgen. Denk maar aan een verjaardagsfeestje of bedrijfsevent. In een lossere sfeer zijn mensen meer geneigd om een wedstrijdje tafelvoetbal te spelen. Zo schep je een band met collega’s en vrienden en heb je toch ook wat fysieke inspanning achter de rug. Want voor wie het goed wil doen, zal het snel voelen aan de armen.

Tafelvoetbal huren


Wil je een tafelvoetbal huren dan kan je dat doen bij tafelvoetbal.be. De webshop waar je kan kopen en huren, zowel voor particulier als bedrijf. De stappen die je moet nemen zijn eenvoudig en heb je vragen, dan helpen we je graag verder.

De huur van een tafelvoetbal heeft enkele voordelen. Het kost niet zo veel in vergelijking met een aankoop. Je kan het plaatsen waar je wenst. In huis of op bedrijf. En je kan zelf bepalen hoe lang je de tafel wenst te gebruiken. We leveren op adres naar keuze en installeren de tafelvoetbal voor je. Zonder zorgen kan je aan een wedstrijdje beginnen.

Een kickertafel huren zal je dus alleen maar plezier verschaffen. Aangezien je zelf voor niets moet instaan qua levering en ophaling kan je dus gewoon wachten tot de tafel er staat. Organiseer een wedstrijd of tornooi en begin te kickeren. Uren speelplezier en is het tornooi gedaan? Dan zal de tafelvoetbal opnieuw opgehaald worden volgens afspraak. Geen gedoe dus voor jou als klant. Voor elk event heb je duidelijke afspraken.

Ook al is tafelvoetbal vooral bekend als cafesport, het is ook leuk om er eentje in huis te halen. Als het niet past om een aankoop te doen, dan kan je een kicker huren. Zo bespaar je in kosten en kan je toch van het spelletje genieten. Voor het verhuren van onze tafels werken wij samen met een vaste installateur, meer informatie en prijzen vindt u op volgende website.

tafelvoetbal huren
Laden...
Graag even wachten...