Bel ons nu: +32(0)479215005

Email: info@qualitygames.be

Winkelwagen
Indoor Tafelvoetbal

In ons indoor tafelvoetbal assortiment vind je het grootste aantal voetbaltafels. Deze zijn ideaal voor thuis, kantoor, kantine of camping. De meeste tafels zijn voorzien van een freeplay systeem, wil je deze echter op een openbare plaats plaatsen waarbij men tegen betaling kan spelen, kies dan best voor een tafelvoetbal met muntsysteem.

Over kwaliteit kan er veel verteld worden, in ons gamma vind je enkel absolute topmerken waarbij rekening is gehouden met duurzame materialen, speelbaarheid en levensduur van de indoor tafelvoetbal. Het kwaliteitsverschil zit hem dan ook in het gebruikte materiaal, een tafel van 90 kg gaat veel stabieler en aangenamer spelen dan een indoor voetbaltafel van 50 kg.

Hou je rekening met de veiligheid rondom de voetbaltafels, kies dan zeker voor telescopische stangen, deze schuiven tijdens het spelen in elkaar en zullen nooit ongewenst iemand kunnen verwonden, let echter wel op deze stangen zijn in sommige gevallen wel minder sterk als de volle 13 of 16mm stangen.

Wil je een kwalitatieve indoor tafelvoetbal, kies dan voor Italiaanse topklasse van FAS of Roberto Sport. Of zoek je iets persoonlijk ? Kijk bij onze mogelijkheden om een tafelvoetbal te personaliseren, tal van mogelijkheden met verschillende tafels!

Indoor Tafelvoetbal

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-12 van 44

Aflopend sorteren
per pagina
Pagina
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-12 van 44

Aflopend sorteren
per pagina
Pagina
Laden...
Graag even wachten...