Bel ons nu: +32(0)479215005

Email: info@qualitygames.be

Winkelwagen

Eén adres voor voetbaltafels: tafelvoetbal.be. Niet alleen het grootste assortiment maar ook onklopbare prijzen. Voor elke gelegenheid kan je bij ons een voetbaltafel vinden, voor in de speelkamer thuis, op kantoor of toch nog ergens anders? We helpen je graag en leveren waar je het wenst. Veel merken beschikbaar via de online winkel, neem een kijkje.

Een voetbaltafel op kantoor

In een bedrijf hoeft het niet alleen om werken te gaan. Ontspanning is ook nodig om de stemming erin te houden. Als werknemers weten dat er een voetbaltafel beschikbaar is zullen ze hier maar al te graag gebruik van maken. Om even de gedachten te verzetten en de band met collega’s aan te scherpen.
Voor een voetbaltafel op kantoor heb je wel steviger materiaal nodig. Aangezien het gebruik ook intenser zal zijn dan thuis. De stangen krijgen ook meer te verduren, vandaar dat we een minimale stang dikte van 13 mm of 16 mm aanraden. Klik op onze webshop door naar indoor voetbaltafel, daar zal je voldoende keuze vinden.

Kies ook uit de talrijke merken die we verkopen. Betaling kan met factuur en heb je toch nog advies nodig, dan staan we klaar om je verder te helpen.

tafelvoetbal op kantoor

Verschil tussen voetbaltafels voor particulier en bedrijven

Het gaat hier vooral over het gebruik van de voetbaltafel. Op kantoor is de sfeer anders dan thuis en moet je degelijk materiaal plaatsen. Het gewicht is al een eerste punt, een professionele voetbaltafel kan al 40 tot 120 kilo zwaarder zijn en heeft vaste en dikkere stangen. Door de vaste stangen is de tafelvoetbal steviger tegenover de telescopische stangen van goedkopere modellen.
Ook de fysieke tafel is van een zwaardere uitvoering, zo is het totale gewicht van de tafel ook een pak hoger.
Nog een belangrijk verschil zijn de kogellagers die voorzien zijn. Hier glijden de stangen aangenamer en komt die je speelgemak ten goede.

Neem een voetbaltafel van zwaardere kwaliteit

Bij intensief gebruik kies je beter een tafelvoetbal in de hogere gewichtsklasse. Budget gericht gaat de prijs hier wel flink door naar boven, een solide kwalitatieve tafelvoetbal heeft ergens een logisch prijsverschil.

Elke tafel is voorzien van een baluitgave en scoretellers aan beide kanten. Het speelveld zelf bestaat dan weer uit MDF voor particuliere voetbaltafels. De professionele versies hebben laminaat of zelfs fiberglas als veld.

Koop bij tafelvoetbal.be

Veel bedrijven zijn al klant bij ons. Niet alleen om het grote aanbod, maar ook de gemakkelijke bestelprocedure op onze webshop weet iedere bezoeker te overtuigen. Betalen kan je met de meest gebruikte betaalkaarten. We leveren met de beste zorgen en bieden de voetbaltafel in een stevig pakket aan. Dankzij de handleiding kan je de tafel zelf in mekaar zetten. Mocht je hier toch op vast lopen, dan bieden we de nodige support om dit tot een goed einde te brengen

tafelvoetbal zoeken

Laden...
Graag even wachten...