Bel ons nu: +32(0)479215005

Email: info@qualitygames.be

Winkelwagen
Outdoor Tafelvoetbal

Met de aankoop van een outdoor tafelvoetbal ben je zeker dat je een tafel koopt die tegen diverse weersomstandigheden beschermd is. Het houten of pvc frame is zodanig behandeld dat deze vocht en vuil afstotend zijn, dankzij het glazen speelveld ben je dan weer een stap dichter bij aangenaam en gezellig spelen.

Wanneer je opzoek gaat naar een outdoor tafelvoetbal moet je best even alvorens nadenken waarvoor deze juist gaat dienen, we hebben tafels met een freeplay systeem maar eveneens ook met een muntsysteem waarbij ze insteek een partijtje tegen elkaar kunnen spelen.

Ben je opzoek naar net dat ietjes meer veiligheid, laat ons dan adviseren om een outdoor tafelvoetbal te kopen met telescopische stangen. De kwaliteit en duurzaamheid van de verchroomde stangen is dan iets minder maar je gaat nooit iemand kunnen verwonden aan de tafelvoetbal.

Staat uw ideale outdoor voetbaltafel hier niet tussen ? Neem contact op met onze klantendienst, wij zoeken het voor jouw uit en komen alsnog met een leuk voorstel af.

Outdoor Tafelvoetbal

Bekijken als Rooster Lijst

5 Items

Aflopend sorteren
per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

5 Items

Aflopend sorteren
per pagina
Laden...
Graag even wachten...