Bel ons nu: +32(0)479215005

Email: info@qualitygames.be

Winkelwagen

Tafelvoetbal personaliseren tot in de kleinste details ?


Stel je voor dat de voetbaltafel in je bedrijf of winkel met je eigen logo en eigen kleuren te gebruiken is. Dat kan tellen als promotie en reclame voor jouw merk en producten.

Maar ook bij je thuis kan je een gepersonaliseerde voetbaltafel zetten, met leuke kleuren of een logo. Bijvoorbeeld van een voetbalclub die je volgt.

Al je wensen zijn mogelijk, zo heb je een voetbaltafel volledig naar wens en compleet uniek. Van enkele stickers op de zijkant naar een complete make-over of volledige bestickering.

Je bedrijf krijgt extra aandacht


Je bedrijf in de kijker zetten door een gepersonaliseerde voetbaltafel is uniek en zal bij de veel mensen in de smaak vallen. Het is een nieuwe vorm van promotie die gezien zal worden.

Dankzij de hoge kwaliteit van bedrukking en voetbaltafels zal zowel de levensduur van de boodschap als de tafel lang en duurzaam zijn.

Er zijn al heel wat bedrijven in Europa die deze manier van promotie gebruiken. Biermerken zoals Heineken, Jupiler en Carlsberg. Maar ook Continental, Grohe en DHL behoren tot de lijst. Het is niet weg te denken maar een groot deel voetbalclubs hebben eveneens een gepersonaliseerde tafelvoetbal in hun ontspanningsruimte staan.

Wenst u een tafelvoetbal te laten personaliseren of heeft u bijkomende vragen over de mogelijkheden, neem dan nu contact op en een van onze medewerkers zal u zo spoedig mogelijk verder helpen.


tafelvoetbal personaliseren
Laden...
Graag even wachten...